Ožujak u našoj Ustanovi protekao, kroz puno aktivnosti, vrlo zanimljivo. Uz prigodne proslave rođendana, i Dana žena, korisnici su tijekom cijelog mjeseca bili vrlo aktivni i marljivi u pripremi uskrsnih aranžmana kao i pisanica za, već tradicionalnu izložbu pisanica koja se i ove godine održava u dvorani Kraljice mira Zupnog ureda Pušća te je organizirana u suradnji s Udrugom žena Pušća. Izložbu su posjetili i naši korisnici, te se uz prigodnu zakusku družili sa posjetiteljima.

Vrlo uspješna suradnja ostvarena je i s osnovnim školama Pušća te Dubravica. Tako su učenici i ove godine u kreativnoj radionici sa našim korisnicima izrađivali pisanice koje su međusobno razmijenili. Radionica se održala pod nazivom "Svijetle boje Uskrsa", a učenici su dodatno pripremili i mali prigodni program za naše korisnike, te su gitarom, flautom, saksofonom izveli poznate instrumentale i na kraju programa recitaciju "Proljetna gužva".

Svake godine pridruži nam se i gospodin Pšeničnjak S. kao predstavnik penzionera Pušća, i ove godine recitirao je svoju pjesmu "Inventura života". Ugodno druženje sa korisnicima potrajalo je cijelo dopodne uz prigodnu zakusku. Prije Uskrsa posjetio nas naš vel. Tkalčec koji je održao misu u domu te pričestio korisnike koji su to željeli. Nakon svih aktivnosti i priprema veselimo se nadolazećem blagdanu Uskrsu.

Galeriju slika možete pogledati ovdje