Svega nekoliko kilometara od Zagreba, okruženo prekrasnom prirodom nalazi se malo mjestašce Pušća koje je, zbog mirne okoline ali i blizine Zagreba, odabrano kao idealno mjesto za Zlatno doba.

Ustanova Zlatno doba Ustanova, izgrađena modernim materijalima i projektirana prema potrebama starijih i nemoćnih osoba, omogućava udoban boravak i život svojim korisnicima. Moderan namještaj, aktivni protupožarni sustavi i alarmni sustav, osim ugodnog smještaja osiguravaju i siguran smještaj uz budno oko djelatnika Ustanove. Sve sobe u Ustanovi opremljene su vlastitom kupaonicom, WC, televizorom, telefonom kao i vlastitim ormarom za svakog korisnika. Ponuda Ustanove uključuje smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama kao i apartmanima dodatno opremljenim čajnom kuhinjom. U sklopu okućnice Ustanove uređen je park s sjenicom posebno prilagođen korisnicima.

Sigurnosni detalji Zlatno doba je među prvim domovima ugradilo sprinkler sustav aktivnog gašenja požara, koji je u potpunosti automatiziran i u kombinaciji s detektorima dima i vatrodojavnom signalizacijom spreman je spriječiti svaki požar prije nego što on postane opasan za korisnike. Protupožarni sustav u potpunosti je automatiziran i neovisan o nestanku struje ili vode.

Sigurnosni detalji Svjetla s ugrađenom baterijom osiguravaju osvjetljavanje prostorije Ustanove i u prilikama kad nema struje, a dodatni električni agregat omogućava neometan rad Ustanove neovisno o opskrbi električnom energijom. U svim prostorijama Ustanove instaliran je alarmni sustav koji omogućava pravovremenu reakciju djelatnika u slučaju nezgoda. Tehnička rješenja ugrađena u Ustanovu uz stručno osoblje osiguravaju bezbrižan i nadasve siguran život korisnika.

Aktivnosti Stručna ekipa djelatnika Ustanove, predvođena vlasnicom Dragicom Novosel koja posjeduje bogato radno iskustvo u struci, spremna je u svakom trenutku udovoljiti potrebama korisnika. Tijekom cijelog dana (0-24) korisnicima stoji na raspolaganju nekoliko medicinskih sestra i njegovateljica. Osim medicinskih sestara tijekom dana o korisnicima Ustanove brinu fizioterapeut kao i profesionalna kuharica, a o čistoći objekta nekoliko zaposlenih čistačica. Korisnicima također na raspolaganju stoje usluge frizera i pedikera.

Aktivnosti Za korisnike u sklopu organizacije slobodnog vremena redovito su organizirani izleti koji uključuju posjete svetištima i znamenitostima Hrvatskog zagorja, a u sklopu radne terapije svakodnevno različite radionice, a povodom različitih znamenitih dana za korisnike organizirane su prigodne proslave i tradicionalne posjete djece iz dječjeg vrtića i osnovne škole u Pušći. Svakodnevne vježbe razgibavanja provode se pod nadzorom fizioterapeuta.

Za zdravstveno stanje korisnika brine liječnica opće prakse koja redovito posjećuje Ustanovu. Osim liječnice opće prakse Ustanovu redovito posjećuje specijalista psihijatrije. Ponuda Ustanove upotpunjena je mogućnošću prijevoza korisnika sanitetskim vozilom.

Korisnici Korisnici Korisnici